Kulki zanętowe KRAB TRUSKAWKA 15mm - 1kg

Krab Truskawka to wyjątkowy smak, który został stworzony pod zawody nad pewnym pomorskim zbiornikiem. Dlaczego? Ci co mnie znają, wiedzą, że bardzo sobie cenię obserwację. Testując różne smaki, zobaczyłem  co danym karpiom się podoba a co niekoniecznie. Od razu na premierze złowiliśmy więcej karpi niż wszystkie drużyny razem, niesamowity wynik - po prostu strzał w dziesiątkę.

* Odcień kulki może się różnić zależnie od serii. Jest to spowodowane naszą technologią obróbki cieplnej.

Lemke Baits
Nowy
22 Przedmioty
Pospiesz się! Tylko 22 opakowań pozostało w magazynie.
57,00 zł
Brutto
  Dostawa 24h-48h

(Kurier DPD: 25zł, Kurier Inpost: 20zł, Paczkomat paczka do 23kg: 18zł)

  Bezpieczne płatności z przelewy24

(zapłacisz przez przelewy24 - Twój bank, blik, karta)

Kategoria: Kulki zanętowe
Cena za: 1kg
Średnica: 15 mm

Krab Truskawka to wyjątkowy smak, który został stworzony pod zawody nad pewnym pomorskim zbiornikiem. Dlaczego? Ci co mnie znają, wiedzą, że bardzo sobie cenię obserwację. Testując różne smaki, zobaczyłem  co danym karpiom się podoba a co niekoniecznie. Od razu na premierze złowiliśmy więcej karpi niż wszystkie drużyny razem, niesamowity wynik - po prostu strzał w dziesiątkę. Mączka Squid, Squid Liver oraz autorska mieszanka przypraw, wszystko okraszone słono-słodkim smakiem, brzmi banalnie prawda? Od zawsze jesteśmy zwolennikami mniejszej ilości składników, ale za to w większym składzie procentowym, no a wyniki mówią już same za siebie. Jak się później okazało, ta kulka pozwoliła złowić setki ryb w całej Europie i wyróżniała się nieraz na Węgrzech czy w Chorwacji, gdzie na matach karpiarzy zagościły karpie ponad 30kg.

Kulki po etapie suszenia wpadają do kąpieli gdzie poprzez zastosowanie naszej autorskiej mieszanki dostają podwójnego kopa!

* Odcień kulki może się różnić zależnie od serii. Jest to spowodowane naszą technologią obróbki cieplnej.

Nowy
22 Przedmioty

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Klienci, którzy zakupili ten produkt, kupili również: